Erzurum Haber

şişli escort beylikdüzü escort fatih escort acıbadem escort anadolu yakası escort aksaray escort bodrum escort bayan

18 Eylül 2013 - 10:06

Acun Ilıcalı’nın Erzurum’dan davet ettiği pazarcı Sultan Murat Seferoğlu, başta jüriyi oluşturan ünlü sanatçılar olmak üzere stüdyodakileri söylediği türküyle coşturdu. Seferoğlu, jüri üyelerini Erzurum’da cağ kebabı yemeye davet etti.

HABER MERKEZİ

O Ses Türkiye’ yarışması Erzurumlu pazarcı Sultan Murat Seferoğlu’nu konuk etti. Ünlü sanatçıların jüri üyeliğini yaptığı yarışmada başarılı bir performans sergileyen Seferoğlu, sanatçıların takımına giremedi ama izleyenlerin takdirini kazandı.

Sunuculuğunu Erzurumlu Acun Ilıcalı’nın yaptığı Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz ve Gökhan Özoğuz’un jüri üyesi olduğu ‘O Ses Türkiye’ yarışmasına Erzurum’da seyyar pazarcılık yapan  45 yaşındaki Sultan Murat Seferoğlu katıldı. Yarışma öncesi ropörtajlarda türkü söylemeyi çok sevdiğini belirten Sultan Murat Seferoğlu, stüdyoyu dolduran izleyicilerin alkışları eşliğinde ‘Erzurum Yaylasıyam’ türküsünü seslendirdi. Jüri üyeleri Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz ve Gökhan Özoğuz’un da oynayarak eşlik ettiği Sultan Murat Seferoğlu, başarılı bir performans sergiledi. Jüri üyelerinin takımlarında yer alamayan Sultan Murat Seferoğlu, salonu dolduranlara teşekkür etti. Seferoğlu’na ilk tebrik Murat Boz’dan geldi. Boz , “Bizi bu kadar güzel eğlendirdiğiniz için yürekten teşekkür ediyorum. Biz yeri geliyor günde 10’larca şarkı dinliyoruz. Hakikaten enerjinizle bizi burada oynattınız. Helal olsun” dedi.

Boz’un ifadelerine teşekkür eden Erzurum’da cağ kebabı yemeye davet etti. Sultan Murat Seferoğlu’nun yorumunu beğendiğini ifade eden Gökhan Özoğuz, “Ancak takım kurarken bizim aradığımız bazı kriterler var. Bana uygun olmadığı için seçmedim” diye konuştu.

Hadise ve Ebru Gündeş’in de beğenisini kazanan Sultan Murat Seferoğlu’na yarışmaya katıldığı için teşekkür eden Acun Ilıcalı, “Kendisi Erzurum’da seyyar pazarcılık  yapıyor. Kendisini Erzurum’da gördüm, davet ettik. Hakikaten ekmeğini taştan çıkarıyor” değerlendirmesinde bulundu. Salonu dolduranların alkışları arasında jüri üyelerine veda eden Sultan Murat Seferoğlu için Acun Ilıcalı, ‘Erzurum seninle gurur duyuyor’ sloganı attırdı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNLÜK HABER AKIŞI
KAZAYLA ARKADAŞINI VURDU
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜZEL’DEN SERT TEPKİ
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Efsanenin hazin sonu!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Otellere EİT öpücüğü
GÜNLÜK HABER AKIŞI
41 kere maşallah!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
ERZURUMLU ŞEHİDE SON GÖREV

Sitenin tüm hakları zirve2000.com'a ait olup, izinsiz alıntı yapmak yasaktır.