Erzurum Haber

şişli escort beylikdüzü escort fatih escort acıbadem escort anadolu yakası escort aksaray escort bodrum escort bayan

ALİ KINIK SAHNE ALDI

ALİ KINIK SAHNE ALDI
08 Mart 2024 - 17:29

Erzurum/zirve2000 Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Cumhuriyetin 100. Yılında Bozkurt’un Hür Sedası Konseri düzenlendi. Kazım Karabekir Stadyumunda düzenlenen etkinlikte usta sanatçı Alı Kınık sahne aldı.

Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanlığı “Cumhuriyetin 100. Yılında Bozkurt’un Hür Sedası” adlı konsere ev sahipliği yaptı. Konserde sahne alan başarılı sanatçı Alı Kınık dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşattı.  Milliyetçilik duygularını kabartan etkinliğe Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Nebioğlu,  Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Mevlüt Özcan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Binlerce ülküdaşıyla bir arada olmanın verdiği mutluluğu paylaşan MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, “Cumhuriyetin 100. Yılında Bozkurt’un Hür Sedası Konseri Edep ve terbiye ile vatan, millet sevdasını yüreğimize nakşettiğimiz, kutlu dergahımız Ülkü Ocaklarımız tarafından düzenlenen konser etkinliğine, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcımız Lütfü Nebioğlu, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mehmet Sekmen, İlçe Belediye Başkan adaylarımız ve teşkilatımızla birlikte katılarak binlerce ülküdaşımızla aynı havayı teneffüs etmenin mutluluğunu yaşadık. Bu büyük organizasyonu tertipleyen İl Başkanımız kıymetli kardeşim Mevlüt Özcan, ilçe Ocak başkanlarımız ve tüm ekiplerini yürekten kutluyorum” diye konuştu.

Nesrin DEMİR

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitenin tüm hakları zirve2000.com'a ait olup, izinsiz alıntı yapmak yasaktır.