Erzurum Haber

şişli escort beylikdüzü escort fatih escort acıbadem escort anadolu yakası escort aksaray escort bodrum escort bayan

Federasyon binasında tehdit ettiler

Federasyon binasında tehdit ettiler
05 Ocak 2017 - 15:36

Erzurum/zirve2000 Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar’ın silahla tehdit edildiği ileri sürüldü.
Eski atlet olduğu ileri sürülen 3 kişi, daha önce doping nedeniyle ceza aldılar. 3 kişi federasyon binasında Başkan Fatih Çintimar ve 2 kişiyi silahla tehdit etti ve para istediler.
Federasyon başkanını ve diğer iki ismi tehdit eden şahıslar, Çintimar’a, “Senin yüzünden hayatımız bitti. Ya bize 500 bin TL vereceksin ya da çocuklarının okullarına kadar her şeyi biliyoruz” dedikleri iddia edildi.
Tehdit olayını bugün Ankara Cumhuriyet Savcılığına götüren Başkan Çintimar, konuyu Spor Bakanlığı’na da aktardı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitenin tüm hakları zirve2000.com'a ait olup, izinsiz alıntı yapmak yasaktır.