Erzurum Haber

şişli escort beylikdüzü escort fatih escort acıbadem escort anadolu yakası escort aksaray escort bodrum escort bayan

KAR ALTINDA KAYAK KEYFİ

KAR ALTINDA KAYAK KEYFİ
01 Aralık 2020 - 16:24

Erzurum/zirve2000 Erzurum’da kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar, Palandöken Kayak Merkezi’nde kayak yapmanın tadını çıkardı. Bazı vatandaşlar ise kar yağışı altında fotoğraf çektirmek için kısa kollu tişörtle dışarıya koştu.

Palandöken Kayak Merkezi’nin üst kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Lapa lapa yağan karı değerlendiren yerli turistler hava şartlarına aldırış etmeden kayak yapmanın tadını çıkardı. Kar altında kayak yapmanın büyük keyif olduğunu belirten vatandaşlar, “Harika bir keyif. Erzurumlu olmanın en büyük avantajı bu. Kar altında kaymak çok büyük bir keyif katıyor. Keşke biraz daha fazla yağsa. Ceviz büyüklüğünde kar yağıyor. Kayak yapmaya geldik. Büyükşehir Belediye Başkanımızın da çalışmalarıyla 1 ay önceden sezonu açtık. Bu yağan karın bereketiyle de sezon coşkulu geçecek” diye konuştular.

“Kar altında kısa kollu tişörtle selfie”
Kar yağışıyla ortaya çıkan görsel şöleni değerlendirmek isteyen bazı vatandaşlar ise üzerlerine mont giymeden kısa kollu tişörtle fotoğraf çektirmeye koştu.
Samsun’a giderken kar yağışını görünce Erzurum’a uğradıklarını belirten Engin Önder, “Samsunluyuz. Kar yağınca dayanamadık dağa çıkalım dedik. Çok üşümüyoruz. Çılgınlıklar yapıyorduk halen karı görünce dayanamıyoruz” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitenin tüm hakları zirve2000.com'a ait olup, izinsiz alıntı yapmak yasaktır.